Natječaji udruge Mike 2024.

Udruga MikeDokumenti


Poštovani,
Ovim putem Vas obavještavamo da će donacije sredstava udruge Mike biti usmjerene na razvoj infrastrukture u ustanovama poput Vaše, kako bismo, u suradnji s Vama, poboljšali i unaprijedili život i razvoj korisnika.

Kao i prethodne godine, udruga Mike ove godine ima dva natječaja.

  1. Natječaj
    Prijava ustanove za projekt koji želite da bude financiran od strane udruge Mike.
  2. Natječaj
    Likovni rad kao motiv Mike vizuala 2024.

Kako biste sudjelovali u prvom natječaju potrebno je do 20.03.2024. , u pisanom obliku udruzi dostaviti sljedeće podatke:

  • opis projekta koji želite da bude financiran od strane udruge te od kakvog je značaja za Vašu ustanovu.
  • fotografije postojećeg stanja (ukoliko se radi o renoviranju).
  • predračun od strane izvođača koji bi trebao realizirati, odnosno dobavljača, od kojeg se to može nabaviti po optimalnom omjeru kvalitete i cijene.
  • potpisanu izjavu ravnateljice (ravnatelja) da je suglasan/suglasna da Vaša ustanova primi navedenu donaciju.

Ispunjavanjem gore navedenih uvjeta automatski ulazite u užu konkurenciju za donaciju 2024. godine. Broj ustanova, tj. prijavljenih projekata koje će Udruga financirati ovisi o financijskoj konstrukciji Udruge za ovu godinu, što znaĉi da je moguće financiranje i više od jednog prijavljenog projekta. Zato Vas molimo da budete pozitivni, kreativni, ekonomični i agilni u planiranju svog projekta, te da na vrijeme prikupite i predate potrebnu dokumentaciju.
Također, želimo istaknuti da ishod, odnosno rezultati natječaja isključivo ovise o odluci užeg organizacijskog kruga udruge Mike, stoga, ukoliko Vaš projekt ne bude odabran ove godine, ne znaĉi da ga se nećemo potruditi realizirati u budućnosti. Realizacija odabranih projekata krenut će nakon završetka 12. Mike festivala.

Sve materijale za prijavu na prvi natječaj možete poslati poštom na adresu Marineta 3a, 21300 Makarska ili na e- mail udrugamilanozic@gmail.com .

Za sudjelovanje u drugom Natječaju potrebno je da u svojoj ustanovi, unutar razreda ili grupe, organizirate likovnu radionicu na temu onog što udruga Mike predstavlja, a to su:
– Zajedništvo
– Prijateljstvo
– Ljubav
– Sreća
– Solidarnost

Sve likovne radove nastale unutar radionice proslijedite nam do 20.3.2024. Na poleđini svakog likovnog rada mora stajati ime i prezime djeteta/djece koji su autori likovnog rada, naziv vrtićke skupine koju pohađaju ili razreda koji pohađaju, naziv vrtića ili škole koju pohađaju, te ime i prezime odgojiteljice/odgojiteljica ili uĉiteljice/uĉitelja. Uži organizacijski krug udruge će po slobodnom odabiru izglasati likovni rad koji će se koristiti kao glavni motiv Mike vizuala 2024., te krasiti promotivne materijale udruge u 2024. godini. Nagrada u obliku poklon paketa će se dodijeliti razredu ili grupi koju pohađa osoba čiji likovni rad bude izabran.

Svi pristigli radovi će biti izloţeni u sklopu 12. Mike festivala.
Sve likovne radove za prijavu na drugi natječaj potrebno je poslati poštom na adresu Marineta 3a, 21300 Makarska.
Puno Vam hvala na razumijevanju, stojimo Vam na raspolaganju za pitanja i suradnju. Nadamo se što boljoj komunikaciji i suradnji u budućnosti.
Kontakt broj za pitanja vezana za navedene natjeĉaje je 098 974 35 16 (Tea Šarić)

PREDSJEDNIK UDRUGE MIKE Goran Jović