Natječaji udruge Mike 2020.

Udruga MikeDokumenti

DOPIS ZA VRTIĆE,ŠKOLE I SLIČNE USTANOVE 2020.

Poštovani,
Ovim putem bismo Vas obavijestili da će donacije sredstava udruge Mike biti usmjerene na razvoj infrastrukture u ustanovama poput Vaše, kako bismo, u suradnji s Vama, poboljšali i unaprijedili život i razvoj korisnika.
Kao i prethodne godine, udruga Mike ove godine ima dva natječaja.

  1. Natječaj
    Prijava ustanove za projekt koji želite da bude financiran od strane udruge Mike.
  2. Natječaj
    Izrada loga udruge Mike

Kako biste sudjelovali u prvom natječaju potrebno je do 12.03.2020. , u pisanom obliku Udruzi dostaviti slijedeće podatke:

  • opis projekta koji želite da bude financiran od strane udruge te od kakvog je značaja za Vašu ustanovu.
  • fotografije postojećeg stanja (ukoliko se radi o renoviranju).
  • predračun od strane izvođača koji bi trebao realizirati, odnosno dobavljača, od kojeg se to može nabaviti po optimalnom omjeru kvalitete i cijene.
  • potpisanu izjavu ravnateljice (ravnatelja) da je suglasan/suglasna da Vaša ustanova primi navedenu donaciju.

Ispunjavanjem gore navedenih uvjeta automatski ulazite u užu konkurenciju za donaciju 2020. godine. Broj ustanova, tj. Prijavljenih projekata koje će Udruga financirati ovisi o financijskoj konstrukciji Udruge za ovu godinu, što znači da je moguće financiranje i više od jednog prijavljenog projekta.
Zato Vas molimo da budete pozitivni, kreativni, ekonomični i agilni u planiranju svog projekta, te da na vrijeme prikupite i predate potrebnu dokumentaciju.
Također, želimo istaknuti da ishod, odnosno rezultati natječaja isključivo ovise o odluci užeg organizacijskog kruga Udruge Mike, stoga, ukoliko Vaš projekt ne bude odabran ove godine, ne znači da ga se nećemo potruditi realizirati u budućnosti.
Za sudjelovanje u drugom Natječaju potrebno je da u svojoj ustanovi organizirate likovno natjecanje u crtanju loga udruge Mike, unutar razreda ili grupe, te nam proslijedite radove do 03.03.2020. Uži organizacijski krug Udruge će po slobodnom odabiru izglasati likovni rad koji će se koristiti u 2020. i 2021. godini kao logo na promotivnim materijalima Udruge.
Nagrada u obliku poklon paketa će se dodijeliti razredu ili grupi koju pohađa osoba čiji likovni rad bude izabran za logo 2020./2021. godine.

Tema likovnog uratka : zajedništvo, prijateljstvo, ljubav, sreća i solidarnost.

Svi pristigli radovi će biti izloženi u sklopu 9. Mike festivala.
Sve materijale za prijavu na gore navedene Natječaje možete poslati poštom na adresu Blato 9, 21325 Tučepi ili na e- mail udrugamilanozic@gmail.com .
Puno Vam hvala na razumijevanju, stojimo Vam na raspolaganju za pitanja i suradnju. Nadamo se što boljoj komunikaciji i suradnji u budućnosti.

PREDSJEDNIK UDRUGE MIKE
Stipe Šulenta
( Kontakt: 098/ 707-357 )

Prethodne dobitnike natječaja možete pogledati u galeriji.