Najava 9. memorijalnog festivala Mike

Udruga MikeAkcije

9. memorijalni festival Mike

S ponosom i srećom najavljujemo najveseliji događaj u Makarskoj, nakon neočekivano duge pauze.
9. memorijalni festival Mike će se održati ove godine, i to 25.9. s početkom u 17 sati na Spomeniku revolucije na Glavici!

Na žalost, zbog pandemije i mjera za sprječavanje iste, morali smo promjeniti dosadašnji koncept i prilagoditi ga situaciji, pa festival malo mijenja oblik i lokaciju, ali mi vjerujemo da ćemo zadržati tradicionalno izvrsnu atmosferu koja nas je pratila prethodnih godina!

Ove godine neće biti sportskog dijela u izvornom obliku, dakle nema nogometnih i košarkaških utakmica, igara za djecu, kao ni buća, ali smo vam zato pripremili kreativnu radionicu koju će voditi Tina Divić, a.k.a. RinTinTina, Petra Buljubašić će oslikavati lica posjetitelja i dečki iz Wolfs Bar ekipe su nam pripremili Street workout show.
Naši dragi prijatelji Vinyl Magic Time će se pobrinuti za dobru glazbu, a vrhunac večeri je koncert Let 3!

Osim dobre glazbe, kreativnih radionica, ića, pića i mišićavih mladića održat će se i natjecanja u tradicionalnim igrama: kamena s ramena, šijavica i neizostavno potezanje konopa.

Posjetitelji festivala moraju imati Covid certifikate ili se testirati brzim antigenskim testovima na ulazu.
Testovi će biti dostupni po cijeni od 50 kn.

Ovim putem vas pozivamo da se odazovete našem pozivu za volontiranje i doniranje, te na taj način podržite rad naše udruge koja od tih novaca godinama financira razne humanitarne projekte, od kojih bismo naglasili Natječaj za poboljšanje infrastrukture u obrazovnim i sličnim ustanovama Makarske Rivijere, kao i razne jednokratne financijske pomoći potrebitoj djeci i obiteljima.

Svoju donaciju možete uplatiti na račun naše udruge u Zagrebačkoj banci:
Milan Ožić Mike- udruga s najvećim osmijehom
IBAN: HR0223600001102274481

Za volontiranje se možete prijaviti u inbox udruge ili na broj mobitela 098 974 35 16.
Hvala vam od srca i očekujemo vas vesele i nasmijane u subotu, 25.9. od 17 sati na Spomeniku!
Vidimo se!