Mike Tea Chef

Udruga MikeAkcije

Mike Tea Chef

Naša sugrađanka Tea Gojak je je talentirana kuharica, odlučna i ustrajna na putu da postane vrhunska chefica.
Zaljubljena u kuhanje od malena, završila je srednju kuharsku školu u Makarskoj i odlučila se na daljnje usavršavanje stoga je položila 4. stupanj i sanjala upis na željeni studij – prestižni smjer gastronomije na privatnoj Visokoj školi Aspira u Zagrebu. Iako njen san nije bio realan izbor za financijsku situaciju njene obitelji, sudbina je uplela prste i Tei se ukazala prilika kroz nagradni natječaj na kojem je pomela konkurenciju te svojim talentom i radom osvojila stipendiju za sufinaciranje željenog studija.
Nažalost, sreća nije dugo potrajala jer je bolest njenog oca, potom i smrt, ostavila Teu i njene najbliže bez stupa obitelji, ali i bez jedinog izvora prihoda.
Tea je ustrajna i ne da se s puta prema uspješnoj kulinarskoj karijeri, te je uz pomoć obiteljskih prijatelja pokrila trošak prve godine studija, no sada ćemo joj svi mi pomoći da osigura sredstva za dalje jer nam je iskreno žao da jedan mladi talent ne ostvari svoj puni potencijal zbog nedostatka novca.

Kako ćemo to izvesti? Vrlo jednostavno, pojest ćemo sve što nam spremi! ?

Kako bi bolje upoznali ovu talentiranu djevojku i ono zbog čega vrijedi uložiti u njeno daljnje školovanje, na nekoliko predstojećih adventskih manifestacija imat ćete priliku kušati pokoji Tein zalogajčić.
Sav novac od prodaje hrane koju će vam Tea pripremiti bit će uplaćen na račun koji smo već otvorili za ovu humanitarnu akciju pod nazivom Mike Tea Chef, a svaka donacija je dobro došla i ako nam se ne stignete pridružiti na skorim druženjima.
Prvo druženje je već ovaj vikend, 16. i 17.12. Na Sharebox-u u dvorani Arte!
Za ovu humanitarnu akciju otvorili smo poseban račun u Zagrebačkoj banci, s kojeg će sve donacije ići za pomoć Tei u školovanju.

Milan Ožić Mike- udruga s najvećim osmjehom
“Mike Tea Chef”
HR1523600001503185335